«Мальована історія незалежності України» - порада від БараБуки цього тижня


Опубліковано 19 Серпень 2015 о 16:42

Блог Діти в місті Київ >  Дитяча література >  «Мальована історія незалежності України» - порада від БараБуки цього тижня


«Мальована історія незалежності України» - порада від БараБуки цього тижня

Напередодні святкових вихідних БараБука радить почитати актуальну книжку для дорослих і дітей − «Мальовану історію незалежності України».

Чому цього вікенда маємо три вихідних, а не два як зазвичай? Що святкує вся Україна, і чому це свято таке важливе? – питатимуть у дорослих діти. Як розповісти малечі, звідки бере початок наша історія, як формувалася незалежна Україна, чому має такий прапор і гімн? – розмірковуватимуть батьки. «Мальована історія незалежності України» допоможе знайти відповіді та доступно пояснити непрості повороти нашої спільної долі.

«На 80 сторінках «Мальованої історії» розмістилася вся шкільна програма з історії України, поділена на позначені різними кольорами розділи відповідно до періодів – від Трипілля і до незалежності України. Відмінність книжки від інших історичних – її «мальованість». Кожен розділ містить графічні комікси, діалоги між учасниками того чи іншого періоду, – таким чином, текст наче стає інтерактивним. Це заслуга художників видання, а саме: Юрка Журавля, Олександра Костенка та інших талановитих митців.

В анотації зазначено, що книжка – «для дорослих і дітей, для батьків, які хочуть, щоб їхні нащадки виросли українцями», тож читатиме її вся родина: і дитина, яка вміє самостійно читати, і дорослий, і малюк, якому можна коментувати картинки».


Більше про «Мальовану історію» та інші книжки для дітей на barabooka.com.ua.




 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук