Путівник для дітей "Мій маленький Київ. Маршрут №1"


Опубліковано 13 Серпень 2015 о 09:35

Блог Діти в місті Київ >  Дитяча література >  Путівник для дітей "Мій маленький Київ. Маршрут №1"


Путівник для дітей "Мій маленький Київ. Маршрут №1"

Цими вихідними БараБука радить почитати путівник для дітей «Мій маленький Київ. Маршрут №1».

Літо і канікули - найкращий час, аби дізнатись про рідне місто його історичні та архітектурні цікавинки, пройтись затишними вуличками і віднайти химерні барельєфи на фасадах будинків. Подолати запропонований авторами маршрут під силу не лише школярам, а й молодшим дітям. На батьків теж чекає чимало цікавих знахідок під час прогулянки «маленьким» Києвом.

«Мій маленький Київ» – перша ластівка в серії путівників для дітей по містах України. Маршрут №1 проведе читача від Золотих воріт й аж до низу Андріївського узвозу. Завдання путівника – витягнути молодь на прогулянку, зацікавити, запустити пізнавальний процес, а не замінити екскурсію детальним описом того, що там можна побачити.

Разом із тим, путівник пропонує традиційні способи інтерактивного спілкування, зокрема, можливість розмалювати святкове вбрання Ярослава Мудрого, по цифрах заповнити кольором зображення фрески з Софійського собору, знайти на фасадах вулиці Ярославів Вал вказані декоративні елементи чи провести лабіринтом центральних вуличок пожежну команду від станції до місця загорання.

Розгорнута рецензія на путівник та інші книжки для дітей на barabooka.com.ua.





 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук