Їде грудень на коні» - БараБука рекомендує!


Опубліковано 03 Грудень 2015 о 13:18

Блог Діти в місті Київ >  Дитяча література >  Їде грудень на коні» - БараБука рекомендує!


Їде грудень на коні» - БараБука рекомендує!

Ви вже шукаєте подарунки до Дня Святого Миколая чи під ялинку? БараБука радить зазирнути під обкладинку новесенької книжки від письменниці Галини Малик і художниці Ольги Кваші. Книжка з дуже зимовою назвою «Їде грудень на коні» побачила світ у новому видавництві «Каламар».

«Видання для ошатної великої полиці на рівні очей, аби тішити погляд. Формат і оформлення видання святково-подарунковий, і йдеться не лише про зимовий подарунок. Добірка містить ритмічно досконалі й змістовно доступні для малят «2+» віршики про кожен місяць року та певне «явище» місяця. За рахунок мелодійності текстів Галини Малик, до речі, рекомендуємо читати книжку вагітним животикам та слухачам «0+» – для розвитку слуху, зв’язку з маминим голосом. Книжка містить ще один розвивальний «бонус» – загадки».

Завдяки якісним барвистим і зрозумілим ілюстраціям Ольги Кваші це видання можна перетворити на захопливу гру з малюком: знайти на інших сторінках відповідь на загадку, відгадати пору року, назвати й порахувати звірят..»

Почитати більше і навіть подивитись відео огляд про книжку «Їде грудень на коні» можна на http://www.barabooka.com.ua/podorozh-porami-roku/


 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук