«Золоте курча» - БараБука рекомендує!


Опубліковано 08 Жовтень 2015 о 09:28

Блог Діти в місті Київ >  Дитяча література >  «Золоте курча» - БараБука рекомендує!


«Золоте курча» - БараБука рекомендує!

Для батьків, які вже змучилися читати щовечора «Курочку Рябу», БараБука радить звернути увагу на сучасну варіацію казки «Золоте курча».

Казки, які нам учора розповідали батьки, сьогодні ми переповідаємо своїм дітям, а завтра ті розкажуть своїм, сприймаються як належне, навіть попри те, що викликають чимало запитань: «Безліч літ цю казку знаю, а ніяк не допетраю, нащо дід із бабою золоте яєчко розбити хотіли? Ну а коли мишка їм підсобила й яйце золоте розбилося врешті, чого вони плакали? І що сталося із простим яєчком?». Спробуйте дати відповідь на ці та інші запитання, читаючи історію про «Золоте курча». Сподіваємось, вона вам допоможе.

«Золоте курча» – це сучасна варіація на знайому тему, в якій класичні мотиви раптом отримують нове звучання завдяки делікатним, але відчутним сюжетним змінам. І починається все тієї миті, коли «мишка не пробігла, хвостиком не зачепила, яєчко не впало і не розбилося». До переваг видання можна зарахувати цікавий, нескладний сюжет, легкий гумор і гру з попереднім читацьким досвідом, наявним навіть у тих, хто сам читати ще не навчився, але вже прослухав не одну історію. Також варто відзначити ілюстрації Ольги Кузнецової, що органічно доповнили текст.

Більше про сучасні українські казки http://www.barabooka.com.ua





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук